Informations en français

  NIEUWS  
  WIE  
  INSCHRIJVEN  
  CONTACT  
  LINKS  
  WERKEN BIJ ONS  
  
  KOGELSTRAAT  
  SINT-JORIS
  NIEUWLAND  
  SINT-JOOST  
  VORST


SINT-JORIS /  Nieuws  Ateliers  Info + Team  Contact  Kalender  Foto  
 
CREATIEF VERHALENATELIER

Eerst luisteren de kleuters naar een mooi , spannend of knotsgek verhaal en daarna gaan we er creatief mee aan de slag! Als jouw kleuter graag tekent en knutselt, dan is dit naschoolse atelier iets voor haar of hem.

PRAKTISCH | Elke donderdag van 16u15 tot 17u voor kleuters van het 2e en 3e kleuterklasje. Het atelier gaat door in de 1ste container boven.

OPGELET | het is de bedoeling dat jouw kleuter, wanneer je hem/haar inschrijft, ook elke week kan blijven tot 17u! Je schrijft je kleuter telkens in voor de periode van 1 trimester, daarna zijn er nieuwe inschrijvingen.

De kinderen kunnen vanaf 17u daar opgehaald worden, als ze langer blijven worden ze door de begeleiders naar de laatste opvang beneden gebracht (bij de allerkleinsten).

INSCHRIJVEN + INFO |  Op het blad aan ons onthaal of via een mailtje naar koen@debuiteling.be / max. 12 kinderen.

Dit atelier wordt georganiseerd in samenwerking met Kids Hectoliter. Het atelier wordt begeleid door Tine Ringelé van Kids Hectoliter vzw, samen met een begeleider van De Buiteling.


 
NAAR DE BIB

De kinderen van de 2e en 3e kleuterklas gaan 1 keer per maand op woensdag naar Muntpunt. In de bibliotheek mogen ze zelf boekjes uitkiezen, waaruit de begeleiding dan regelmatig voorleest.


 

 
© De Buiteling vzw, Hopstraat 7, 1000 Brussel • 02/223 48 22 • info@debuiteling.be