Informations en français

  NIEUWS  
  WIE  
  INSCHRIJVEN  
  CONTACT  
  LINKS  
  WERKEN BIJ ONS  
  
  KOGELSTRAAT  
  SINT-JORIS
  NIEUWLAND  
  SINT-JOOST  
  VORST


SINT-JORIS /  Nieuws  Ateliers  Info + Team  Contact  Kalender  Foto  
 schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van onze inschrijvingsdagen, leuke activiteiten en de nieuwste weetjes over onze locatie!


Bewaren

GROETJES VAN PIPI LANGKOUS!
(aka Begeleidster Natteke) 

CREATIEF VERHALENATELIER

HOERA!
Ook dit trimester organiseren wij ons creatief verhalenatelier!

Tijdens de ateliers vertellen we verhalen. Telkens brengt de begeleider enkele verhalen en objecten mee waar we mee gaan fantaseren en spelen. We lezen een verhaal over een zeerover, luisteren naar de wind in een grote schelp en maken een grote papieren boot en spelen storm op zee… We motiveren de kinderen tijdens de ateliers om te spelen met woorden en met hun creativiteit!

PRAKTISCH | Elke donderdag van 16u15 tot 17u voor kleuters van het 2e en 3e kleuterklasje. Het atelier gaat door in de 1ste container boven.

De kinderen kunnen vanaf 17u daar opgehaald worden, als ze langer blijven worden ze door de begeleiders naar de laatste opvang beneden gebracht (bij de allerkleinsten).

OPGELET | het is de bedoeling dat jouw kleuter, wanneer je hem/haar  inschrijft, ook elke week kan blijven tot 17u! Je schrijft je kleuter telkens in voor de periode van 1 trimester, daarna zijn er nieuwe inschrijvingen.

INSCHRIJVEN + INFO |  Op het blad aan ons onthaal of via een mailtje naar koen@debuiteling.be / max. 12 kinderenDit atelier wordt georganiseerd in samenwerking met Kids Hectoliter. Het atelier wordt begeleid door Tine Ringelé van Kids Hectoliter vzw, samen met een begeleider van De Buiteling.KUNSTATELIER I.S.M. MUS-E

Fier op onze kleuters! Dit filmpje is het resultaat van ons atelier "Kunst met kleuters" in samenwerking met MUS-E Belgium.

 
© De Buiteling vzw, Hopstraat 7, 1000 Brussel • 02/223 48 22 • info@debuiteling.be